понеділок, 11 листопада 2013 р.

Дитячий театр студія представить свою працю на Фестивалі "Драма.UA"

24 листопада у приміщенні Палац мистецтву (вул. Коперника, 17) у Львові у рамках IV Фестивалю сучасної драматургії “Драма.UA” пройде модуль "Мала Драма".  Дитячий театр-студія представить свій спеціальний для фестивалю прожект.  Режисер Олег Онещак приготував із колегами-школярами результат двомісячної забави, яка виросла у добрий взаємний вишкіл: режисера та юних акторів.

Презентація цієї програми стала можливою за підтримки Львівської Школи Монтессорі.

Мала драма на Фестивалі сучасної драматургії “Драма.UA” 

12.00 Виступи дитячого театру-студії, реж. Олег Онещак
12.30 Читанна п’єс учасників майстер-класів «Перша драма», реж. Антон Романов + обговорення
14.30 Презентація 1-го номеру дитячого театрального журналу «Шалені Козюльки»

IV Фестиваль сучасної драматургії “Драма.UA” 

“Драма.UA” відбудеться 21–24 листопада 2013 року у Львові.
“Драма.UA” – це проекція того театру, який ми хочемо бачити в Україні, який ми готові творити і куди ми з радістю підемо як глядачі.“Драма.UA” – це колективна праця і спільна розмова режисерів і акторів, кураторів і драматургів, критиків і науковців про новий український театр, де комфортно можуть співіснувати різні жанри, існувати різні естетики і творчі дискусії.“Драма.UA” – це програмування мрії про мистецтво, яке не просто відволікатиме нас від рутини, а створюватиме спільну систему цінностей і платформу для порозуміння.

Театральна студія для дітей 
Театральна студія для дітей – це двомісячна програма (жовтень – листопад 2013 року), спрямована на розвиток творчого потенціалу та акторської майстерності у дітей віком 5–7 років. На заняттях діти отримують можливість розвивати акторські, вокальні та хореографічні здібності разом із професійним актором Олегом Онещаком.

Немає коментарів:

Дописати коментар