пʼятниця, 13 вересня 2013 р.

13 вересня закінчився дводенний тренінг для монтессорі-асистентів

10 чудових та талановитих педагогів пройшли дводенний семінар для асистентів «Монтессорі-асистенти. Передмова».   Тренерами виступили вчителі Львівської школи Монтессорі, які мають вже рік власної практики за цим методом.  Викладачі розповіли про теорію Монтессорі підходу, а також познайомили із проблемами та успіхами у втіленні методики. Учасники переглянули фільм про біографію Монтессорі, ознайомилися із теорією сензитивних періодів, ознайомилися із формуванням та наповненням "підготованого" середовища.

З відгуків учасників:
"Хотілося б забрати із собою у власну "валізку": практичні поради і приклади вправ для роботи із монтессорі-матеріалом, теоретичну базу про особливості роботи по методу Монтессорі, а також позитивне налаштування та почуття гумору, як у цьому колективі"

"У майбутньому очікуємо можливості попрацювати з монтессорі-матеріалом, навчитися власноруч творити дидактичний матеріал" 




Приємно познайомитися із цікавими та перспективними педагогами!
Львівська школа Монтессорі бажає усім учасникам доброї педагогічної практики та радітиме майбутнім можливостям співпраці із новими помічниками!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар